Fixosol Etiquetes

Polígon Industrial El Molí. Nau A-3
Sant Iscle de Vallalta
08359 Barcelona

Tel. 93 794 63 64

E-mail: etiquetes@fixosol.com

Web: fixosol.com

Mapa

Política de qualitat

Fixosol es va fundar l’any 1969 com a empresa dedicada a la fabricació d’etiquetes autoadhesives. Des de l’any 2011 estem ubicats a la població de Sant Iscle de Vallalta, on hem aconseguit crear una empresa amb ganes de créixer, innovar i invertir en noves tecnologies per a poder satisfer les necessitats dels nostres clients.
Tot i que fem etiquetes neutres, estem especialitzats en etiquetes personalitzades. Per tant, seguint el disseny i les indicacions del client, disposem de diferents materials, adhesius, acabats i troquelats per poder oferir-li a cadascú un producte ajustat a les seves necessitats, sempre complint amb els requeriments aplicables i treballant de cara a potenciar la millora contínua.
En aquest context, la Direcció de Fixosol assumeix els següents compromisos:
  1. Oferir etiquetes autoadhesives que donin resposta a les demandes dels clients i compleixin amb les seves especificacions.
  2. Garantir les millors matèries primeres de paper i tintes per la fabricació de les etiquetes.
  3. Disposar d’instal·lacions i equips adequats per produir les nostres etiquetes.
La Direcció de Fixosol estableix un sistema de gestió seguint la línia d’actuació descrita en aquesta política i que servirà com a marc de referència per establir els objectius de qualitat.